Velg mellom våre overnattingsalternativer


Vi gjør de beste valgene for deg

Mascareignes Islands Travel and Tours opererer med mange hoteller i Mauritius, Reunion, Rodrigues og Seychellene; Dette er et utvalg av dem:


 

"Maradiva" Hotel *****

Ferie hotell. Et valg for luksus fem-stjerners resort vil glede gjester med rolig rikdommen av sine private villaer. Spa, haute cuisine, og et privat basseng i hagen til hver villa. Eleganse og upåklagelig service.
www.maradiva.com

 

"The Address" Boutique Hotel

Boutique hotel , delikat klar mellom en virksomhet og fritid hotellet. Ligger i det sjarmerende bolig landsbyen Port Chambly, Mauritius. Sunny Nord-vest på øya, kun 10 minutter fra hovedstaden Port Louis og 20 minutter fra Grand Baie. Koselig og rolig, kosmopolitisk og selskapelig. Spennende kulinariske ideer; frist teppanyaki og sushi, samt en trendy Middelhavsrestauranten.
www.addressboutiquehotel.com

 

"Labourdonnais" Waterfront Hotel *****

Forretningshotell i Port Louis. Oppgradering og elegant utseende, en legendarisk destinasjonen, den første virkelig verdensklasse 5-stjerners hotellet i Mauritius. Luxurius. De vil forsøke å få deg til å føle deg hjemme. 
www.labourdonnais.com

 

"Le Suffren" Aparthotel ****

Executive Apartments for forretningsreisende. I hjertet av det pulserende Caudan Waterfront i Port Louis, Mauritius.
www.lesuffrenaparthotel.com

 

"Le Suffren" Hotel and Marina ****

Forretnings og feriehotellet   i Port Louis. I Waterfron i hovedstaden i Mauritius.
www.lesuffrenhotel.com

 

"Hennessy" Park Hotel ****

Forretningshotell med et kunstnerisk preg. I hjertet av travle Ebene City, ved siden av Ebene kjøpesenter i Mauritius.
www.hennessyhotel.com

 

"Coin de Mire" Hotel ***

Vacational hotellet. Varme og vennlige. På nordspissen av Mauritius, mellom fiskerlandsbyen Cap Malheureux og den livlige landsbyen Grand Bay. Rett over veien fra stranden, hotellet vender en av de mest fantastiske utsikten øya tilbyr , majestetiske fjell Coin de Mire sitter på horisonten.
www.coindemire-hotel-mauritius.com

 

"Sofitel" Hotel

Ferie hotell Beach . Sofitel Legend er en samling av staselige hoteller og palasser arv. Med klassisk fransk mat og en nøye kuratert vinkjeller sammen på deilige kulinariske opplevelser.
www.sofitel-so-mauritius.com