Om oss

     

    Mer enn 12 år guiding i Mauritius

    Mascareignes Islands Travel and Tours er en liten turoperatør som ligger i den sørlige delen av Norge, i en liten landsby som heter Arendal. Vi samarbeider med våre beste partnerne på øyene Mauritius, Reunion, Rodrigues og Seychellene for å dekke hånden alle ønsker og ønskene til våre kjære kunder.

    Samantha Ramsamy, daglig leder i Mascareignes Islands Travel and Tours, er opprinnelig Mauritian som er bosatt i Norge i 7 år og har master straks den skandinaviske språk og kultur. Etter å ha født og oppvokst på den vakreste paradis øy i verden, har hun startet sin karriere som resepsjonist i ulike hoteller i Mauritius, som da jobbet som reiseleder i flere år med flere selskaper og reisebyråer som reiser og turer Concorde, Thomas cook, Aqua Sun, Seaside Holidays, Club Mediterranee og mange andre. Hun har mer enn 10 års erfaring i reiselivsnæringen. Hun er godt posisjonert for å svare på eventuelle spørsmål du har på miljøet, forblir, sightseeing, forretningsreiser, sikkerhet, ferier, bryllup og bryllupsreise ... og noe om disse drøm destinasjon øyene.

    Mascareignes Islands Travel and Tours misjon er å gjøre drømmen din destinasjon gå i oppfyllelse, og har en fredelig og skikkelig ferie.