Opplev en unique herlig ferie

 

Mauritius, Seychelles, Reunion. Velg ditt reisemål.

Privat sjåfør, representative agent på øya, og guider tilbys. Vi bestiller av hotellene, utleie av leiligheter, private drivere, bilutleie og private turer.Ankomst til flyplassen du skal ha en representant ønske deg velkommen med en flaske med vann og blomster som innbydende gave. På vei til hotellet, vil driveren gi deg litt viktig informasjon om øya. Du vil også bli gitt tidsplan av turene (pick ups for utflukter hvis du har boken noen), navn på guider, og navnet på representanten ansvarlig for ditt opphold i Mauritius.

Ankomst til hotellet, vil det være en hotellpersonalet mottaks deg, og for å informere deg om tjenestene på hotellområdet; frokost, lunsj og middag tid, og andre tjenester som tilbys. Da vil du være på vei for innsjekking.

Under oppholdet vil du få et reisebyrå som vil være tilgjengelig for deg 24/7 for eventuelle spørsmål du måtte trenge. For eventuelle beredskapsmessige behov, vil representanten ha kontakt med kontoret fra Norge.

Om turene, vil du ha kunnskap om turer i timeplanen gitt til deg av sjåføren. Timeplanen inkluderer navn av guider, datoer og tid for å plukke opp for sightseeing. Hvis du ønsker noen endring i datoene for utflukter for noen spesiell grunn, kan du kontakte din representant i Mauritius direkte å gjøre endringene. En guide vil være med deg på turer rundt øyene.

Under turene, vil sjåføren stoppe på et sted eller restaurant foretrukket av klientene til lunsj. Turene er vanligvis mellom 6- 8 timer. Client er fri til å ende opp turer når de vil hvis de er slitne, men sletting av turer under utflukter vil ikke bli refundert eller utskiftbart for en annen tur. Finn dine valg av turer på "Sightseeing Section".

Avganger: 24 timer før avreise, vil du bli gitt en melding fra enten hotellets resepsjon eller representant for avreise plukke opp tid. For pick up vil du ha en sjåfør og en guide for å plukke deg opp for avganger og hjelpe deg til innsjekkings i nærheten flyplass. Under kjøreturen til flyplassen blir det ingen stopp for shopping eller spise; klientene skal ha sitt måltid på hotellet før avreise plukke opp.