Ha en unik drøm bryllup

Unik opplevelse

For bryllup, jobber vi i samarbeid med våre viktigste partner på øyene for all bryllupsplanleggingen. Prosedyren for bryllupet planlegging er:

  1. Send oss ​​en detaljert informasjon med mengden av folk deltar bryllupet, nøyaktige eller omtrentlige.
  2. Fortell oss om dine viktigste ønsker for bryllupet, for eksempel; Hvis du trenger frisør, fotograf, kameramenn, catering og kaker osv ...
  3. Vi trenger også informasjon om sivil sertifisering.
  4. Til slutt vil vi gjerne vite om din hotellreservasjon og flyplasstransport; Dersom det vil bli gjort av oss, eller hvis du har andre alternativer.

All viktig informasjon eller spørsmål henvendelse skal videresendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ~~Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Før alle bryllup planlegging er bekreftet, vil vi trenger å fikk 100% av betalingen en måned før klientene reise. Betaling for bryllupet kan gjøres i to eller flere transaksjoner, så lenge hele beløpet er betalt en måned før dag med reise.

Ved ankomst på øya, vil paret møte opp med den personen som har ansvar for planlegging for å diskutere mer spesifikke detaljer om bryllupsplanene. Da resten vil bli gjort derfra.