Trygge nettbutikker for sikker netthandel.

Leter du etter en nettbutikk, merke eller produkt?

Her finner du de beste og tryggeste nettbutikkene i mange kategorier. Testet av oss. Bruk søkefeltet eller klikk deg videre i kategoriene under.

Nettbutikk kategorier

DYR

Hund

Katt

Fisk

Fugl

Hest

Reptil og Terrarie

Smådyr

DATA OG ELEKTRONIKK

Data

Dataspill og Gaming

Elektro

Hvitevarer

Lyd

Mobil

Radio og DAB

TV

Ofte stilte spørsmål

FAQ

eButikker er en startside for shopping på nett som lister opp alle trygge og fantastiske nettbutikker innen forskjellige kategorier. Via databasen kan vi lage lister som for eksempel hvilke nettbutikker som har gratis frakt, og hvilke klesbutikker som har gavekort og hvilke som tar Vipps.

Vi har en omfattende blogg med artikler om produkter, merkevarer, trygg netthandel og ehandel generelt.

Vi selger ingen varer selv og har ingen varebeholdning. Varene og tjenestene kjøper du fra de forskjellige nettbutikkene.

Vårt mål er at du bruker eButikker som startside for shopping hver gang du skal handle på nett og at du trives med det. eButikker vil gjøre ehandel lettere.

For mer informasjon om produktene eller tjenestene du har kjøpt må du kontakte nettbutikken selv. Vi samarbeider med flere nettbutikker men har ingen tilgang til ordre og bestillinger.

Nei. Selv om vi samarbeider med enkelte nettbutikker har vi ikke tilgang til deres ordresystemer, lagerbeholdning eller bestillinger. Du må spørre nettbutikken direkte.

Netthandel og shopping på nett handler om å kjøpe produkter og tjenester på internett via nettsidene til forskjellige butikker. Man betaler for varene med VISA kort, Vipps, kredittkort eller faktura. Så får man tilsendt varen hjem eller henter i fysisk butikk om nettbutikken har det.

Les også om hva en nettbutikk er, her.

Leter du etter et bestemt varemerke, eller merkevare, kan du gjøre et søk i søkefeltet øverst. Vi har ført opp over 10000 varemerker i databasen vår og linket det mot nettbutikker.

Dermed kan du på en enkel måte få opp nettbutikker som selger merket du er på jakt etter.

Les mer om det her: Finn varemerker og brands og hvilke nettbutikker som har dem

eButikker samarbeider med flere av nettbutikkene på siden. Vi viser annonser for disse og får prosenter av salget i de tilfeller noen kjøper noe etter å ha klikket seg gjennom denne siden.

Vil du tjene penger selv på tilsvarende måte finner du flere gode norske affiliate nettverk å melde deg på her.